Translate

dimarts, 26 d’agost del 2014

NÚRIA QUERALTÓ 1er PETIT SANT JORDI CALDES DE MALAVELLA



Núria Queraltó MIRADA DE HAIKÚ. Aquest llibre neix de la seva necessitat d’expressar que, malgrat la situació adversa del moment actual, escull seguir confiant en allò que un dia va ressonar amb força dintre seu i que ha esdevingut el sentit de la seva existència.

Núria i va néixer a Barcelona el 1964. Des de petita es vaig sentir captivada per la lectura i, ben aviat, va començar a escriure contes i poemes. Als 11 anys, el seu pare li va donar la seva vella càmera de fotos on trobaria una nova font d’experimentació i d’expressió. Aquestes tres passions: la lectura, l’escriptura i la fotografia, ja no la deixarien mai més. I, a través d’elles, la recerca del sentit. 

El 1992, després de viure gairebé dos anys com a cooperant en un barri marginal de la República Dominicana, va sentir clarament que, davant les situacions d’injustícia, l’única opció on podia trobar sentit era en la lluita a favor de la vida. Es pot lluitar contra la injustícia o a favor de la justícia. D’entrada, podria semblar el mateix, però es parteix de dues perspectives ben diferents. Les lluites en contra generen ressentiment. Les lluites a favor, en canvi, generen creativitat. I la creativitat sempre connecta amb la vida. 

Des d’aquesta experiència vital es va sentir motivada a estudiar Treball Social i a exercir aquesta professió en diferents àmbits. 


https://www.facebook.com/events/610037812442324/?ref_dashboard_filter=hosting

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada