Translate

dissabte, 18 d’abril del 2015

SANT JORDI 2015: APORTACIONS CATALANES UNIVERSALS                    Llibre de les “Aportacions Catalanes Universals”

                         Un llibre que ajudarà al país a guanyar confiança


L’obra és una iniciativa de la Fundació Occitano Catalana amb l’objectiu de fer coneixedors als ciutadans de Catalunya, i d’arreu del món, de les aportacions fetes pel poble català al progrés universal.  Aquest objectiu es concreta per una banda en generar autoestima i per l’altra en demostrar arreu del món que Catalunya és una nació que es mereix un clar reconeixement internacional.

Aquest acurat treball de difusió de les aportacions que ha fet Catalunya a nivell internacional constitueix, com va destacar el president de la Generalitat durant l’acte de presentació de la versió catalana, una “bona contribució al present i sobretot al futur del país, i combina dues finalitats, la de “guanyar confiança amb nosaltres mateixos i donar-nos a conèixer millor arreu del mon”. El llibre “ha de contribuir a què ens ignorem menys i a la vocació de ser reconeguts i de tenir projecte”, va afegir el cap de l’Executiu.

Fruit d’un treball d’experts, que ha durat diversos anys, l’obra inclou 223 aportacions degudament classificades cronològicament i per temàtiques. Les aportacions són molt variades i s’incardinen dins dels diversos  camps  d’activitat humana (arts plàstiques, literatura, arquitectura, medicina, recerca, legislació, urbanisme, teatre, esport, cuina, educació, religió,...). Totes elles posen de manifest, al llarg de la història, l’alt nivell de creativitat y projecció exteriors del nostre poble.

En definitiva, el llibre -editat per micromecenatge en català, castellà, anglès i francès- amb 744 pàgines i prop de mil il·lustracions, és una magnífica carta de presentació de Catalunya, que tothom hauria de tenir.

Més informació : www.fundoc.net


El trobareu a les parades de 
Rambla, 1 parada 165 i Rosselló 152, 
us hi esperem!

info@dracmaycat.comMés info:
dracmaycatshop@dracmaycat.com

info@dracmaycat.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada