Translate

dissabte, 7 de febrer del 2015

FESTES DE SANTA EULÀLIA BCN 2015


Imatges d’aquest divendres 6, també ho podreu gaudir  el dissabte 7 de febrer, de 18.30 a 24 h, i el diumenge 8, de 18.30 a 23 h, una nova Barcelona es desperta en la foscor per expressar la seva creativitat amb el llenguatge de la llum.

Una nova ciutat que us enlluernarà en veure com transforma i omple de vida els edificis monumentals, les places, els racons i els patis plens d’encant i d’història de molts dels antics palaus nobiliaris del cor de Ciutat Vella. Coincidint amb la declaració del 2015 com a Any Internacional de la Llum per part de les Nacions Unides, LLUM BCN, el festival de la llum de Barcelona, celebra enguany la quarta edició i es consolida com un esdeveniment emblemàtic i amb personalitat pròpia, que es distingeix per la seva aposta per la qualitat artística dels espectacles i instal·lacions i per la possibilitat d’experimentació que ofereix als nous talents.

Amb la participació de l’Associació Professional de Dissenyadors d’Il·luminació (APDI), l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) i els professors i estudiants de les següents escoles de disseny, arquitectura i il·luminació: ELISAVA, UPC, LLOTJA, LA SALLE, BAU, ETSAB, ESAD, IAAC, EINA i IED.


Som patrimoni.
Som tradició.
Som identitat.
Som Dracmaycat, som cultura.

Subscriu-te!
Troba'ns a Facebook per totes les nostres activitats. No te les perdis!

Copyright: Dracmaycat, 2015
Producció: Mayte Duarte i Francesc Beltran
Realització: Mayte Duarte
Edició: Mayte Duarte
Càmera: Mayte Duarte
Copyright: Dracmaycat Febrer 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada