Translate

dijous, 11 de setembre del 2014

MANEL ALJAMA & DRACMAYCAT a CALDES DE MALAVELLA



MANEL ALJAMA & DRACMAYCAT a CALDES DE MALAVELLA
- Balneari Vichy Catalán –


SUBSCRIU-TE AL NOSTRE CANAL DRACMAYCAT!



https://www.youtube.com/user/DRACMAYCAT






2 comentaris:

  1. Uffff !!!
    Manel, es molt Manel Aljama.
    El seu llibre de “ Cuentos para el Camino ”, el vaig portar amb mi, dins de la maleta a les vacances d’aquets estiu. He gaudit dels comtes i no es cap llibre de autoajuda. La millor autoajuda, es ser tu mateix, llegint llibres que ens agradi i que ens faci, imaginar, somniar, riure... i sobre tot canviar el nostre “xip”. Jo espero amb molta il•lusió que el llibre que esta escrivim ara, ho espero amb moltes ganes. I amb l‘alegria de tenir-lo el seu nou llibre a les meves mans a les meves mans.
    Com ja he dit abans Manel es molt Manel Aljama. Jo tampoc soc de l’època de jocs d’ordinador, ni jocs da mòbil, ni res de totes aquestes maquinetes, sinó tot el contrari.
    Soc de l’època de llibres de paper, de papers, llibretes, llepissós i de la maquina d’escriure antigues. ( no elèctrica, ni dels ordinadors ) Els joves d’avui no llegeixen cap llibre, sobre tot en els adolescents i això es molt, i molt seriós, per que la mentalitat te que evolucionar més i auto controlar-se amb els mòbils. Abans pujaven al metro al autobús i la gent anava amb un llibre llegint. Avui pujo al metro i veig tots “wasejant”, tant con si es un jove, con si es un adult i això passa a ser un addició total, que ells mateixos se tornen agressius. Menys jocs i mòbils i més, per que també perdran moltes hores d’estudi i després arriba, el fracàs escolar, per no estimular els fills amb bones lectures.


    Una abraçada Mayte i felicitats per la entrevista amb Manel Aljama.

    ResponElimina
  2. Tota la raó Mònica, en Manel és molt Manel. Subscric i acredito, una abraçada!

    ResponElimina