Translate

diumenge, 24 d’agost del 2014

MANEL ALJAMA 1er PETIT SANT JORDI CALDES DE MALAVELLA







Manel Aljama neix a Sabadell, (on només queda un cinema que projecti en versió original), el 1963. Va estudiar Tecnologies de la Informació, fins fa poc la seva font d’ingressos. Lector de “Mortadelo” des que va aprendre a llegir. Als 9 la tieta Julia li va regalar dos llibres. Als 14 escrivia poemes i algun que altre conte de terror. També va participar en el concurs de redacció d'una multinacional. Ha col•laborat en portals digitals i ha assistit a seminaris d'escriptura. Es considera un ratolinet de biblioteca. Creu que llegint bons llibres és com millor s'aprèn a escriure. 

Ha publicat 4 antologies de contes: 
"Cuentos para el camino" (2013), "Tengo que contar" (Amazon, 2013) "Cuentos de Barbería" (2008), "relatos por un tubo" (2007) i ha participat entre d'altres en:"Cosecha de Verano" (Unaria, 2013), "Cachitos de amor 2" (ACEN, 2013), "Cosecha de Invierno" (Unaria, 2012), "Bocados Sabrosos 2" (ACEN, 2012) entre d'altres. 

Ha estat traduït al francès. També ha publicat a la revista digital miNatura, on col•labora de jurat al concursos anuals de poesia i relat curt. Té oberts blocs, el principal és el viatger de les lletres. Aquest 2014 ha acabat la seva primera novel•la “Te espero al otro lado”que està en busca de editorial i ja treballa dos nous projectes.

 Col•labora en el Projecte Scherezade de DracMaycat i en la revista d’humanitats Sarasuati. I també ha encetat una col•laboracio setmanal per parlar de llibres a Ràdio Nacional d’Andorra, al programa Llibres & Company de Lourdes Prat.

http://www.manelaljama.es/

1 comentari:

  1. Molt bé van estar els Cuentos para el Camino. Ara vull llegir els següents que vas escriure.

    Enhorabona Manel Aljama

    Salut

    ResponElimina